De ontmoeting met meneer Albert e-fix

Op 24 aug zijn we een heerlijk dagje in de dierenpark Amersfoort geweest met mijn Whill. Ik moet zeggen tot nu toe is dierenpark Amersfoort wel het meest rolstoel vriendelijkst van de dierenparken en echt super leuk omdat er bijna bij elk dier wel iets te spelen, klimmen glijden of sluipen is. Ik zou geld moeten vragen voor al de reclame van de uitjes.hahaha. Wel eens met trillende benen in een waterfiets gestapt? We waren samen met vrienden met ook MS en met hun 2 kinderen. We merkte allebei dat als je samen in een rolstoel zit dat je je toch zekerder voelt. Ohhh en ik was het snelste met mijn elektrische Whill. 🤪.Lekker eerlijk tegen een handbewogen door haar man geduwde rolstoel.

We zitten in de waterfiets maar je moet er ook weer uit.
Rich succes met trappen 😜

Ondertussen heel veel leuke dingen gedaan. Weer eens gewinkeld. Wat toch wel wat minder leuk is in een rolstoel. Duurt uren voordat ergens bent. Met tassen jassen en handen in je gezicht. Meestal bestel ik gelukkig online. Maar het idee weer gewoon mee te kunnen doen. Naar dolfinarium geweest als gezinnetje. En een voordeel je mag overal best vooraan zitten. Dus de dolfijntje hebben we goed kunnen zien. Incl de spetters en plonsen. Dan krijg je zoeen plastic zeiltje voor over je benen wat totaal niet helpt. Hij is te kort dus het druipt zo lekker je schoenen in😭. Maar dat heeft de pret absoluut niet mogen drukken. En met oma naar het kinderboekenmuseum geweest. En om het extra leuk te maken heb ik mijn whill ook nog even opgepimpt. Leuk stofje met sterren en nog een bijpassend rokje voor Jesmay. Stiekem heerlijk om er weer uit te zijn. Het kan weer 😍. maar kost allemaal veel meer tijd. Erg goed om mijn geduld op de proef te stellen. Dat heb ik totaal niet 😱dus waarschijnlijk is dit de wijze les die ik hieruit moet leren 😭.

Even oppimpen

Maar goed terug naar de meeting meneertje Albert-efix. Op 28 aug kwam de monteur het elektrische onderdeel installeren. Hij kwam binnen met 2 wielen, nog een doos en nog een doos en een enorme gereedschapskist. Hij had in zijn bus voor de deur een soort kleine werkplaats erin. Het was een plat Amsterdamse man. Nou mevrouwtje dat gaan we ff fixen. Is zo gebeurd.

Heerlijk dagje dolfinarium

Jesmay en ik keken het allemaal maar een beetje aan. Het onderdeel zo gefixt was niet helemaal gelukt. Jahhh Ehh ik snap het niet. Het zou moeten passen maar hij wil er niet in. Ehh heeft u daar vaker last van??? GRAPJE!!! Al met al intussen 45 min verder, de meneer 6 keer naar zijn bus gelopen en 3 keer zijn collega gebeld. Ondertussen toen hij naar de bus is gelopen heb ik zelf maar even het bekeken. Het is net zoeen druksysteem als de kinderwagen. In het midden Drukken om de Wielen los of vast te maken. Hij kwam terug en probeer het nog eens. Ik snap het niet zegt hij: het palletje wil maar niet weg. Misschien kunt u in het midden drukken volgens mij lukt het dan wel. Hij kijkt me een beetje waterig aan. Maar probeerde het toch maar. nou het luk wat raar. (Lachen en zwaaien😅). Maar pfff de wielen zaten erop, inclusief een extra dingetje hier en dingetje daar en weet ik veel wat voor gevalletje. Nou mevr ik werk hier nog niet zo lang. Goh ohh ja 🤣? Nou ja, eigenlijk sinds gisteren. Ik zit nog in mijn proefwerk. Nou mevrouwtje, Ik ben klaar, het zit erop, ik ga weer verder. Ho ho wacht even. Meneer misschien zou u eerst even uitleggen hoe het werkt? Ja nou ehhh, hier zit de aanknop en hier kun je mee sturen en hiermee draaien. Meer weet ik er ook niets van. Top meneer dank u succes met uw proefweek.

Aangezien ik zo blij was met mijn whill dat ik dacht na een rondje in de tuin. Het stuurt wel ongeveer hetzelfde. Inderdaad te knopjes waren niet zo lastig. Het stuurt minder secuur dan de whill maar het is idee is hetzelfde. Mooi huppa stomme ding (waarmee ik een haat liefde verhouden blijf houden) weer in de gang op zijn plek, in de hoek. Met de vakantie heb ik hem pas weer nodig. De groeten.

Dat was niet zo slim kan ik je achteraf vertellen😬. Maar daarover volgende keer meer.

Gepubliceerd door ilona45662

Hi Even wat informatie over mij. Ik weet sinds 2 Jan dit jaar dat ik naast bekkeninstabiliteit ook MS heb. MS betekend dat er in je hersenen littekens of ontstekingen zitten. Hierdoor kunnen de signaaltjes van uit je hersenen niet goed gestuurd naar alle andere delen van je lijf. Ook is MS een auto immuun ziekte waardoor je lichaam uit zichzelf de goede cellen aanvalt en stukmaakt. En dat alles zorgt voor nogal wat problemen. Ik heb de primair progressieve vorm, hiervoor is in Nederland helaas nog geen medicatie. Ook betekend dat als er iets uitvalt in mijn lichaam, dat in ieder geval niet meer terug komt zoals het was. Soms komt er wel weer wat aansturing terug en soms helaas niet. Helaas is het in de zomervakantie erg snel gegaan. Ik heb nu hulp van een stok en/of brace nodig om te lopen. En Steeds vaker ook van een rolstoel, dat ligt eraan hoe “goed”het gaat . Groetjes Ilona

Eén opmerking over 'De ontmoeting met meneer Albert e-fix'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: